fredag 30. april 2010

Entreprenøren AS

Ja da, jeg vet at det er plenty med motiver offshore. Og i morgen skal jeg forsøke å ta med meg kameraet ut for å ta noen bilder. Hadde alvorlig planlagt det i dag, men når tåken ligger nesten til havoverflaten og alle helikopterflighter er kansellert så er det begrenset hvor interessant bildene kan bli. Eller... kanskje tåkedotter innimellom offshorekraner og røykgasskanaler hadde vært et sjeldent motiv?!? Søren, nå gikk jeg sannsynligvis glipp av noe stort!!

Uansett, jeg har tuslet på med album for 2007. Gir ikke opp, selv om jeg må innrømme at jeg gråter når jeg ser kvaliteten på mange av bildene jeg tok den gangen. Litt har jeg tydeligvis lært på 2,5 år! Og det inspirerer - håpet er jo at jeg sier det samme om dagens fotografering om 2,5 år... Da har jeg iallefall utviklet meg!!

Forøvrig anbefales bruken av templates til slike hurtig-collager. Kjapt, trygt og billig! Jeg har til og med fått min venninne Heidi på banen igjen når det gjelder album bare ved hjelp av noen enkle templates. Livet trenger ikke alltid være komplisert og vanskelig... :-)12 kommentarer:

FruFly☆Heidi sa...

Kjempefin! Og ja, det hadde virkelig hjulpet med templates! Men støtter f.eks. FotoKnudsen utskrift av alle disse typene? Eller skriver du dem ut selv? Og hvilke album bruker du?
Nei, nå er det på tide å komme meg i seng, men denne Mac`en fenger litt for mye... Ryggen er litt bedre etter et par kiropratorbesøk, men må igjen i morgen. Jeg har bekkeløsning som har blitt bekkenlåsning og bredt seg i korsryggen- helt låst, jeg er rett og slett ganske rammeskjeiv;) (og av alle merkelige - og logiske - grunner blir det påvirket av hormoner..) Jaja, nok om meg, håper du har det bra. En uke igjen der ute, så er du hjemme igjen. Klem

PeekaBoo Myrbråten sa...

Super lo, og template er skikkelig pådriver når man har masse å scrappe.

Enhver kan nok rive seg litt i håret når man blar bakover i bildebunken.Ganske frustrerende, men jeg har funnet ut en viktig ting.
Når man får ned minner på arket i form av ord og bilder, så er det ikke alltid blinkskuddet eller det perfekte bildet så viktig.
Følelsene du får av å lese/se veier opp for det.

Når jeg ser på barne bilder av meg selv så analyserer jeg ikke bildet på samme måte som når jeg bevisst tar et bilde som skal være f.eks. portrett.

Et av de første bildene av Eilene når hun var nyfødt er skikkelig crappy, fullstendig uklart, forferdelig lys.. tatt på sykehus sengen av gubben.. men jeg elsker det.. jeg liker det like godt som noen av mine beste bilder av ungene.

dessuten, så er det litt moro å se frem og tilbake i bildene og se at man har faktisk blitt flinkere :)

I helgen skal jeg scrappe igjen, alt for lenge siden sist
Ha en super helg :)

Mette sa...

Hei pa deg,

Takk for kommentaren pa bloggen min. Det var en link til Dentinista's knekkebrod oppskrift der, men her er den i allefall: http://dentinista.blogspot.com/2009/11/knekkebrd.html

Du har i allefall inspirert meg mye til a se pa nytt pa maten jeg tar bilder. Haper at jeg med tiden ogsa kan forbedre meg ;-)! Savner veldig "norsk lys" som jeg synes er veldig tydelig i mange norske blogger. Blir ikke det samme med en gra regntung himmel, nei...

Ha en fin dag!

Hege sa...

Jeg er sikkert helt idiot - men jeg vet ikke hva template er jeg. *flau*

Men dette ble en flott albumside! Som vanlig. :)

Jeg også har samme følelse for bildene for noen år tilbake. Men det er jo bra - vi utvikler oss i rett retning!

God helg!

Klemmer fra Hege

Heidi Merethe Klingsheim sa...

He,he, jeg måtte le av du som trodde du gikk glipp av tåkebildene! Jeg har også opplevd det der irriterende flashet: "Hva??? HVORFOR tok jeg ikke bilder???
Men det kommer kanskje mer, og da får du være på hugget!!

Herlige bilder og template av far og sønn! :) Jeg bare MISUNNER deg som har begynt på album. Det er min stoooore, og svært dårlige samvittighet!! Hmmfr!

Ingenting er så gøy som FREMGANG! Jeg kan spore det også, og det er HÆLI'! :)

Turid sa...

Syns disse bildene er fine, og spesielt fordi du tar bilder som ikke er oppstilt, men med aktivitet. Dette gir et godt innblikk og må være hyggelig å se tilbake på.

Ja, jeg tror også at du kan finne mange fine bilder der du er. Jeg liker ihvertfall å ta bilder av mekaniske ting. Tenker også at det til tider kan være flott lys der du er, men det er vel ikke alltid at lyset og friperiodene/pausene dine henger sammen.

Ønsker deg en riktig god dag på jobb. Klem fra Turid

Charlotte - FO² sa...

Syns det var en skikkelig flott collage du har laget. Skjønner godt hva du mener med å grine litt over gamle bilder, men tenk heller på hvor heldige vi er som har digitale kameraer, er vel ingen som har så mange bilder av barna sine som vår generasjon? hehe. Syns disse bildene var kjempe flotte, og han er en flott liten arbeidskar :) Moro å se hvordan man utvikler fotoferdigheten også :)

Ha en superduper helg. Gleder meg til å se offshorebildene ;)

Gry sa...

Et helikopter som kommer gjennom tåken! Tåke må da være helt topp!

Collager har jeg ikke forsøkt meg på enda, det ser så utrolig vanskelig ut.

Siw Aina sa...

Ååå, du må gjerne gi oss noen linker til billige, eller dyre templates. Kjenner jeg er i ferd med å bli lei av mine, og disse rene flotte rammene er så kjekke til bloggbruk også :)
Å du da, som ikke gikk ut å knipset tåkebilder... men neste gang ;))
Jeg har også masse bilder liggende som nok ikke blir brukt til noe, bare fordi kvaliteten får det til å, jaaaaa..., du vet *sukk*

Irene sa...

Kjempefint! Jeg sier det samme som Hege, har aldri vært borte i "templates". Men jeg har sett ditt svar hos henne så jeg har nå en liten anelse .... det er noe for meg. Har masser av familiebilder som aldri har blitt satt i system!
Ønsker deg en fin ny uke der ute på havet! Klem

Ramme alvor sa...

Utruleg flott bildemontasjer i innlegga dine under her. Herlege og ikkje heilt lett oppnåelege. Du må vere mykje flinkare enn da som er heilt vanleg :)

Klem!

Kine sa...

Nok en flott albumside som kommer til å være med dere for alltid:) Du er bare supergod på dette.

Jeg tør ikke vise bilder fra mange år tilbake*flau* godt vi utvikler oss*hihi*

Lenge siden jeg har vært inne hos deg, men like koselig hver gang. Siste innspurt på meg med eksamen. Gleder meg sånn til ferie og endelig få tid til det jeg har lyst til:)

Tåkedotter er vel ikke siste gang du opplever*ler*

Ha en finfin uke!