fredag 9. april 2010

8. april - feberhøy...

Stakkars lille prinsessa mi. Hun er syk. Og når en nesten upåvirkbar kropp for de fleste viruser og bakterier plutselig får feber i over 40°C i 3 dager i strekk sliter det. Men bare vær trygg på at jeg hører om at hun er syk. Og ser det. Hun må jo passe på at alle har fått det med seg - at det er hun som er syk, og ikke broren. At det er hun som må sympati og empatien denne gangen.

Og det får hun! Selv om hun har måttet bli med på jobb en liten tur. Og på en handletur. Da er det godt vi har Nintendo DS. Og masse spill.

Og jeg har aldri sett henne bade så mye som i de siste dagene. Tydeligvis at varmt vann pleier en øm kropp!

11 kommentarer:

Mine Blomster sa...

Ååååå ingen ting er bedre en en Mamma som er der når en er syk!!! Jeg kan selv huske akkurat det der...MAMMA!!!!
Mamma er et magisk ord da.

Jeg hvet ikke om du bryr deg noe om tilskud. Men jeg bare hiver det inn her. c-vitamin 750 og Probiotika fra helsekost. To utrolige bra midler for dere alle, når en blir dårlig. Dette er en dose som bare styrker. Overse dette om det ikke faller i smak.
Da sier jeg bare God bedring til ditt vakre barn, og en god helg. Masse klemmer fra meg ;O)

Og igjen, takk for alle dine varmende kommentarer på min blogg.. du er bare sååå nydelig. Dine barn har nok vært lure, som har valgt akkurat deg som mamma *smiler*
klem til deg fra meg

happy in pink sa...

feber i 3 dager...stakkar liten jente, da!!! det sliter på en liten kropp...godt at hun orker å rope på oppmerksomhet;))) det gjør min store gutt også, når han er syk...det blir jo helst mest oppmerksomhet på den andre;)))
koselig at dere likte så godt mikaels klare mening om bloggen din...han er stadig innom deg...og en dag så jeg han hadde en laaaaang kommentar klar til deg, men det gikk noe galt med passordet, så den forsvant;) jeg prøvde å spørre ham hva han likte best med bloggen din, om det var bildene eller at den var svart eller hva det var..han sa bare -Vet ikke mamma...den er bare så fin!!! fikk nesten tårer i øynene:)))
og by the way...de 2 første bildene av Sandra har jeg redigert med den actionen du vet;) KNALLFIN!!!!
masse god bedring til prinsessa di...
mange klemmer fra oss:))

Torilpia sa...

Huff da .. stakkar lita frøken .. for man blir jo litt liten når man er syk vel?? Godt at hun får ekstra oppmerksomhet nå :o)

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min .. tror faktisk alle mine tre er helt friske nå :o) Kun eldstejenta som sliter bittelitt med kvalme etter lengre tid med dårlig matlyst pga operasjon etc. Men det er så godt når alt går seg til :o) Håper jenta di også snart er i fin form igjen.

Klart det er stas å være på steder man får kjøre traktor .. jentene mine liker også å gjøre det - alle tre :o)

Nydelig bilde av deg og mannen din under her - et flott par er dere helt klart :o)

Er jo forøvrig mange andre herlige bilder her også ser jeg .. skjønner godt at dette har blitt en favoritthobby :o)

Kos dere i helga - stor klem :o)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så flotte bilder du har tatt! Det første var fantastisk!:)
Stakkars lille Turi, godt å ha mamma hjemme og få både kos og oppmerksomhet! :)

Dagrun sa...

Så nydelige bilder av en febersyk liten kropp.

Bading når en har feber, det har jeg ikke tenkt på en gang, kanskje det var en god ide. (Selv fryser jeg nå isbiter når jeg har feber og skal kle av meg, men det gjør kanskje ikke unger...)

Ha en flott helg, håper den blir frisk og fin.

Turid sa...

Så vakre bilder du har tatt av henne. Med masse lys og varme i. Flott er hun.

Håper det verste er over nå og at ikke hele familien blir smittet. En tenker ofte ikke på hvor gode de dagene er hvor man slipper omgangssyke, forkjølelse eller andre småsykdommer. Men på den annen side blir man jo nødt til å stoppe opp hvis en selv eller barna blir syke, og det kan nok gjøre godt for barn å få lov å bli dullet litt med. Og kanskje spesielt for de som i det daglige skal være litt store, som min guttunge på 9 år.

Ønsker deg en riktig god kveld og helg. Masse klemmer fra meg

Hege sa...

Flotte jenta! Håper hun snart blir frisk! Ingenting som er som mamma når man er syk!

God bedring og god helg!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Uff, så kjedelig med syke barn! Stakkars! Jeg ønsker henne god bedring :)

God helg!
Klem

FruFly☆Heidi sa...

Stakkars! Håper hun er bedre nå!:) Klem

Evami sa...

Godt å få ekstra mammakos når hu er syk da! Hjelper vel på ømme muskler å bade:) Riktig god bedring til Turi! Klem

Anne sa...

Huff da, stakkar nydleige jenta, håper hun er i bedring nå i alle fall :-) Ikke kjekt overhode når helsa sviker, og en har ikke ork overhode til annet en bare å eksistere. Nei, i kveld håper jeg hun er tørr og ikke fullt så varm.

Klart bare MÅ hun da få oppmerksomhet. Viktig det ja, for det er nå en gang slik at har en et mindre søsken, og da et mindre søsken som kanskje krever litt mer, ja da fortjener hun all den oppmerksomheten hun kan få.God bedring klem uansett.