søndag 11. april 2010

Våroppussing

Egentlig hadde vi tenkt å reise på ski i helgen, men når jeg tenker etter er jeg egentlig innerst inne glad for at formen hos familien ikke er helt på topp. Det er nemlig også nokså koselig å ønske våren velkommen! ...selv om akkurat denne oppgaven egentlig burde vært gjort allerede i fjor vår...!


10 kommentarer:

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Åååå jeg blir helt våryr av sånne bilder! Livet er alltid like herlig når våren endelig kommer etter en laaaang vinter! Vet du hva? Jeg skulle av og til ønske at jeg kunne ha møtt deg ene og alene for å gi deg en god klem! Du er en fantastisk støtte for meg, og det har du alltid vært så lenge jeg har "kjent" deg! Du lyser opp hverdagen min, Gry! Du er spesiel<3

NL sa...

Så flinke hjelpere dere har! Åh det er slik en deilig årstid vi går i møte. Liker godt stemingen du har fått frem i bildene dine også - Herlig med vår :)

Håper dere får en deilig uke Gry

NL

Dagrun sa...

Sånt må til ja, huffa meg... det er mange vårlige dårlige samvittigheter ute og går altså.

Ha ei strålende uke. Noe lakking og oljing blir det ikke her i huset, men men...

Charlotte - FO² sa...

Så kjekt å få gjort litt vårting, da kommer stemningen fort, og hvertfall når man har med seg været, og ikke minst en hjelpende hånd :) Koselige bilder.

KRISTIN sa...

Så flinke hjelpere du har!!

Jeg endte opp med en Canon 60 mm, f/2,8. Testet først en Sigma 105 (?) mm, men Canon sin var som smør i hendene på fokuseringen i forhold og har en nærgrense på 5-6 cm!! (Ikke IS her heller.)

Dette blir moro fremover!!! Må bli mye flinkere med stativ også nå.

Klem!!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Titter innom for å fortelle at jeg har noe til deg inne hos meg.

Klem

Ramme alvor sa...

herleg når ein endeleg kan ta fatt på vårreingjernga!!

klem!

happy in pink sa...

kan riktig kjenne hvordan sola varmer i ryggen og måkene som skriker...det er deilig med vår...akkurat som det er deilig med alle årstidene, syns jeg da;) ivrige og flinke barn du har, Gry...det ser jo ut som de koser seg også, da;) vi var på tur i sola i går...HERLIG!!!! får jo ikke M. med ut, så vi må benytte oss når vi kan;)
og babybildene under her...så utrolig nydelige og stemningsfulle!!! var det gøy??? jeg venter jo på en baby jeg og;))) gleder meg veldig...tar gjerne imot tips, hehe...
kos dere i vårsola:) her er trampolina kommet opp, så jeg vet om en som kommer til å bli hoppende glad når han kommer fra skolen i dag...forhåpentligvis ihvertfall;) hehe...kan jo aldri vite...
sender deg en god og varm klem...:)))

Gry sa...

Rene Byggmakker katalogen! Stilig.

Her er det også våronn for full musikk.

Turid sa...

Så herlig å se at dere har barna med i arbeidet, dette er vi altfor dårlig til her i huset. Flotte vårlige bilder, tatt fra spennende vinkler.

Så hyggelig at du kom med forslag om å gå på fotokurs i sammen. Skal titte litt, har forsøkt før å finne noe i Oslo (etter min smak) uten å lykkes, men gir meg ikke :-). Holder utkikk og tar kontakt med deg hvis det dukker opp noe spennende. Masse hilsen Turid