lørdag 10. april 2010

9. april - Engelen Samuel

Jeg kan ikke så alt for mye om bibelhistorien, men den lille Samuel som jeg hadde besøk av i dag var iallefall en liten engel! Han ville riktignok ikke sove (hva er det med meg som gjør at ungene ikke sovner...), men hva gjør vel det når han lå der og bare smilte? Riktignok ga han beskjed når han var lei, men jeg rakk å ta både fem og ti (!) bilder av han :-)
9 kommentarer:

FruFly☆Heidi sa...

Så nyyyyydelige bilder!♥

Evami sa...

For en storsjarmør:) Og bildene dine er bare helt utrolig vakre:) Kan tenke meg at noen av disse kommer på veggen hos de:) Håper frøkna er bedre i dag:) Klem

Petunia sa...

Er det rart man blir verpesyk av slike bilder:)
Nydelig!!

Anne sa...

Nydelig Gry!! en virkelig kjekkas, men jammen gjør du jobben og gir jernet du også ja!! bilde nr 2 her var jo bare helt knall da gitt, han ser rett i linsa og er så våken.

:-) og klart vil han være vpkennår en slik vakker dame kommer på besøk og har all sin oppmerksomhet rettet mot seg!! neimenn om noen mannfolk hadde sovna da gitt, he he

Det jeg liker er at du har din egen stil på disse baby bildene, godt bare det når en har sett flust av samme slaget fra før, YES! det liker jeg du.

Vært litt travle dager her og en kjenner og ser det er mye å `ta igjen`på bloggsiden, stresser ikke med det nei, bare koser meg rundt om på besøk, mye vakkert og flott, også her inne så klart.

Tiden flyr jo jente, ig det er lørdag kveld alt, skremmende, vips du så sitter en på hvert sitt aldershjem og blogger om pleien og maten... :-( da har vi tid da Gry, og du så morro vi da skal ha det, så ingen institusjon uten et kraftig bredbånd for min del!!

Fototur har det nå blitt i dag å, en må bare ut å få litt luft under vingene før en slår seg til ro i sofakroken. Ha en kjekk kveld du oså snuppa.

Anneklem

Gry sa...

Utrolig flotte bilder! Og de øynene ser ut til å romme all verdens kunnskap!

Elisabeth sa...

Nydelige bilder! Likte spesielt blikket på bilde nr 2. Nydelig fanget :)

Mine Blomster sa...

Praktfulle bilder Gry ;O)
Nydelig de i sort hvitt!!

Takk for gode kommentarer. Dette diktet er jo bare vakkert, og sier så mye om det jeg ønsker å stå for." Men hvem sa at det er lett å leve."
Jeg har aldrig vært en av mengden.
Jeg har som regelt dannet min egen gruppe. osv osv.
"Det du er, det er du i kraft av deg selv", sa alltid min mor til meg da jeg var liten ;O)
Da kan du vell tenke deg vilken kraftfull mor jeg vokste opp med ;O) *ler*
Ha en fortsatt fin helg
Stor klem fra meg
;O)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Nydelige bilder! :)

Ha en fin søndagskveld!
Klem

Irene sa...

Utrolig vakre bilder ... får lyst til å prøve meg med portretter når jeg ser så fine bilder. Virkelig flott utført! Men ingen babyerbarn å fotografere i mils omkrets, kanskje like greit. Jeg får holde meg til blomster og bier! Hver og en har sin egen stil, det er klart. Og jeg liker i alle fall DIN!