lørdag 17. april 2010

Workshop hos Fotomorro

Da har jeg hatt en helt fantastisk herlig dag sammen med mange like fotofrelste mennesker som meg selv. Og best av alt - jeg traff endelig Heidi - FruFly! Et ord, og kjeften stod ikke still på verken henne eller meg :-) Dette må vi gjenta - snart!!!

Modellene var fantastiske å jobbe med - og jeg har mange flotte bilder på minnebrikken som gjør at hjertet bare skriker etter softbokser, beautydisk og nye bakgrunner...


Tusen takk til Christina og Ari for en proff utført jobb som modeller, og tusen takk til Monica hos Fotomorro for flott gjennomført workshop!

16 kommentarer:

Dagrun sa...

Å så gøy, og så flotte bilder. Veldig spennende lys!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Det høres ut som du har hatt en fin dag med workshop!

klem

Lykkeliten Studio sa...

ÅÅååå så gøy!!! Dette skulle eg gjerne ha vore med på!!! :) Det blir nok mange workshops i åra framover, håper eg i alle fall!! ;) Gleda meg max til å bli ferdig med rigginga av studio i kjellaren...og få testa utstyret! :) Håper du får gubben på gli etterkvart.. ;) God helg ♥

Dagrun sa...

Tusen takk. Gry. Jeg er jo egentlig ikke så god i s/hv jeg da, sånn i fhd til å treffe riktig. Jeg gjør mer det jeg synes passer enn det som er riktig, hehe.

I alle fall, disse er justert i Raw (photoshop elements brukte jeg denne gangen). Jeg justerte disse tre samtidig, drog i spakene slik at de først var veldig grønne og blå før jeg justerte ned saturation (fordi det var mye blå- og grønntoner i originalfilene så har jeg mer å gå på i nyanser når jeg konverterer til s/hv). Så drog jeg levels, black og fill light til jeg var fornøyd. Oppskarpingen gjorde jeg ikke i Raw, men da de var konverte til jpg. Mer enn det har jeg ikke gjort, men det er kanskje litt...:)

Anne sa...

Næmen har dere vært på krus ja, så knakende kjekt!! og så knall bilder da gitt...

Monica sa...

Tusen takk for en superkjekk dag :) Skulle gjerne gjentatt allerede i morgen jeg :P
Supre bilder - de ble skikkelig spennende!
Klem Monica, Fotomorro

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Veldig flott lys!! Lys synes jeg er vanskelig, men du har klart det flott! Så gøy med slike workshops!!

happy in pink sa...

WOW!!! knallflotte bilder!!! Åhhh...så gøy det hadde vært...

Ramme alvor sa...

Det høyres ut som om du hadde det kjekt der. Flotte bilder har du teke også. Skulle likt å fått litt meir opplæring sjølv...om ikkje anna for å verte kjend med andre fotofrelste :)

Klem!

FruFly☆Heidi sa...

Ja, det var så gøy! Og så koselig å endelig møte deg! Det ble minst like kjekt som jeg håpet på forhånd!:) Fiiine bilder! Veldig artig at vi fikk gjøre så mye forskjellig, det er et bra utvalg med bilder! Og når redigeringen kommer etterpå blir det jo helt forskjellig! Det viser jo bare hvor mye man kan gjør med et kamera, lys og pc! Kommer nok til å kose meg med redigering av disse bildene i kveld også jeg:) ....nå er det tur med en rastløs tullemor:) Klem H

Mette sa...

Sa hyggelig a gjore noe som er sa moro!!!!!!! Liker godt a se pa bildene dine og finner mye inspirasjon!

Hva slags kamera bruker du mest?

Nyt sondagen!
Klem Mette

Gry sa...

Høres utrolig gøy ut! Og så flotte resultater da!

Randi sa...

workshop kunne jeg også tenkt med...virker så lærerikt!!
Og for noen bilder!!!


Ha en super flott uke

Charlotte - FO² sa...

Wow, det hørtes moro ut. Kjempe flotte bilder du har fått ut av det også :) Og det er ekstra moro å bli kjent med nye mennesker og lære masse nytt av andre :)

Irene sa...

Å så moro! Skulle gjerne vært med om jeg kunne! Flotte bilder ble det også!

Ida sa...

Veldig fine portretter.
Nr. 2 er fabelaktig fint!