onsdag 28. juli 2010

Just because...

I love you!!9 kommentarer:

NL sa...

Herlige actionbilder fra deg i dag.
Keep up the good work Gry.

Klem NL

Irene sa...

Flotte bilder ... søt jente og barske gutter!

Ha en god natt! Klem fra Irene

Lykkeliten Studio sa...

Herlig gjeng Gry! :)
Så artig at du kjenner godt til Stranda og omegn... eg er oppvokst i Stryn/Ulsteinvik, men bodde inne på Stranda fra `92-`08. Min bedre halvdel kjem fra Stranda :o) Neste gang du er i traktene må du STOPPE i Ulsteinvik, ikkje berre kjøre gjennom... og no har du ein grunn til å stoppe, rett og slett for å komme og helse på! ;) klem frå mej

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så stilige gutta boys'a dine er da i fullt motorsykkel-utstyr!! Tipper den minste gutten er kjempestolt som får oppleve fart og spenning! Det hadde vært noe for mine gutter og, men de har foreløpig bare foreldre som strekker seg til moped-kjøring... Ikke HELT den samme.... :)Ha,ha!
Å, jeg har tenkt å svare på innlegget ditt hos meg flere ganger, men det går i ett her. :) I morgen skal jeg fotografere et brudepar, skal ta både brudebilder, og være fest-fotograf, så da blir det "døgndrift" på meg...
Men - bildet på bloggen min er tatt i kveldssol (ca kl 20.00) mot en hvit/gul bygning, og jeg har hverken blitz, reflektor eller noen "hjelpemidler". Jeg skal (framover) prøve å gjøre meg bruk av ting/hus på stedet, og hele tiden se etter lys, hvor det kommer fra, hvor det reflekteres, osv... Det er en treningssak, for det er mye jeg ikke klarer å se enda. Men jeg er veldig bevisst på det nå, og forhåpentligvis så kommer det etterhvert, og da er jeg litt nærmere målet og drømmen min! :)


Skjønte du forklaringen?? ;)

Dagrun sa...

Så nydelig hun er! Nydelig vinkel på bildet!

Tommy sa...

Likte spesielt godt det øverste bildet. Morsom og spennende vinkel fra kameraet til objektet, godt lys og liv/bevegelse i bildet. Blinkskudd!!!

Ramme alvor sa...

;) ja da e kommunen Modalen :)
Så mykje herleg du tek bilder av!
Eg vert glad av å vere her hjå deg :)

-hanne sa...

Det første bildet her var jo fullt av fart og bevegelse, det andre bærer på store forventninger om det samme, bare enda mer, ser det ut til ;)
Ha en fin helg!

Tone sa...

Flotte bilder! Det øverste var nydelig! En vakker jente du har:) Likte utrolig godt vinkelen på bilde, det gjorde det så levende:)