torsdag 8. juli 2010

Og fotokurset fortsetter enda...

Å ja da - 5 hele dager! Og ikke bare 8 timers dager, må vite! I skrivende stund er klokken 23.29 og det er torsdagskveld. Vi startet i dag morges kl. 0900. Pause? Halvannen time middagskvil + et par 5-minutters... Vi e'kke her for å kose oss, sier kursleder Olav! Sove kan vi gjøre i morgen kl. 1500! Ja, vi begynner å bli slitne, men nei - ingen vil gi seg!! Akkurat nå går det i redigering i Photoshop, og siden jeg har litt erfaring fra dette kan jeg ta meg noen blogge-pauser underveis.

...bortsett fra at nå lærte jeg nettopp hvordan jeg meget enkelt kan redusere mørke ringer under øynene (noe jeg sikkert har nå etter relativt lite soving siste uke... :-).

Dagen i dag har vært dedikert til vannstudier, arkitektur og makro. + litt annet. Og her er de bildene som Olav har hatt bildekritikk på i dag. Noe som i begynnelsen var veldig skummelt, men som nå faktisk er en av de aktivitetene som bidrar mest til fremgang hos oss alle!Tror dere at jeg har det fint, eller??

8 kommentarer:

Dagrun sa...

Jaaa! Så fine. De to første blir mine favoritter. Nydelige linjer. Kreativt.

happy in pink sa...

helt fantastisk flotte bilder Gry!!! elsker det med boka:)))
du blir flinkere og flinkere...det er lett å se:)

nyt det som er igjen av kurset...så kan du dra hjem og sove...eller kanskje ikke???;)
nå er jeg på vei for å hente Mikael hjem etter ukesoppholdet hans...jeg har helt sommerfugler i magen!!!

*snakkes*

klemmer i fleng:)))

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flotte bilder du viser i de siste innleggene dine! :)

Klem

FruFly★Heidi sa...

Dødsfine!!!! Ah, guri for en himmel du er i! Gleder meg til å se og høre mer. Vi smelter helt vekk her i Berlin, så jeg orker bare å ta med kamera annen hver dag:) Klem H

FruFly★Heidi sa...

Dødsfine!!!! Ah, guri for en himmel du er i! Gleder meg til å se og høre mer. Vi smelter helt vekk her i Berlin, så jeg orker bare å ta med kamera annen hver dag:) Klem H

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Tipper du koser deg glugg i hel!!!

Ser at du har lært ting også. Og landskapsbildene under var også kjempefine. Lettere å ta bra bilder med noen "kjøreregler"!!

Tror kanskje det blir Venabu på meg (og kanksje min kjære) neste sommer!!

Klem!!

Lykkeliten Studio sa...

Åååå så fantastiske bilder du har tatt, og det høyres utruleg kjekt ut med 5-dagers fotokurs!! Kanskje vi møtes på eit kurs eller en workshop i framtida... det hadde vore kjekt ;o) klem frå mej

Irene sa...

Du og du så flotte bilder! Dette er fantastisk reklame for kurset! Jeg vet hvor jeg skal neste sommer, hvis jeg får det til :o)