søndag 18. juli 2010

Utdrikkingsparty!

Med vin og øl. Champagne og jordbær. Utkledning. Og salg av seigmenn. Til en pris av en klem pr stk. Hilde Sikkerhetsleder skal gifte seg. Og det går ikke upåaktet hen. Selv ikke offshore. Kostymelager har vi. Likeledes alkoholfri øl, vin og champagne. Norske jordbær. Og masse seigmenn.

Det blir det ekte utdrikkingsparty av!


 5 kommentarer:

Anne sa...

Nei harru sett!!! en får det jammen ikke mer arti enn hva men lager selv, artiheita kommer ikke sigende på en drivved-stokk offshore heller :-)

Regner med det hele foregikk både med helse, miljø og sikkerhet i bakhode :-0 og at det er kun bakhode dee sliter litt med i dag, he he

Her vånet en til regn, men pytt sann, det gjelder å gjøre det beste uttav det også. Lå litt lenger med mye bedre samvittighet i alle fall.

Ha en superkjekk dag i havgapet, go hils damene med at de var både lekre og vakre!!

Gry sa...

Det der blir et utdrikkingslag å huske for livet! Ser helt utrolig artig ut.

happy in pink sa...

herlig!!!!
godt å se at det ikke bare er jobb og slit der ute på havet;)
flaks at de hadde en fotograf på jobb også....;)))

-hanne sa...

Det så ut som dere hadde en fin dag :)
Helt klart en ikke får mer moro enn man lager sjøl! ;)

Dagrun sa...

Så gøy å ha det der ute da! Jeg synes forresten du tar kjempefine bilder, altså at jeg ser progresjon da mener jeg! Kjempefin bildeserie!

Ps et lite spm. hvordan får du de bakgrunnene du har kjøpt til å henge fra taket eller hva du enn gjør? Jeg tenker på å få noe slikt no i huset vi er i ferd med å få bygget. Ikke i hovedstua, men dog, ikke sånn at jeg har lyst på prangende kroker i taket liksom.