tirsdag 20. juli 2010

Kreative vinklinger...

er noe av det jeg synes er artigst når jeg fotograferer. Kameraet holdes på skrått, til høyre, venstre, opp/ned - og veldig ofte går jeg nært innpå. Og enda oftere blir det mislykket... Heldigvis har man en viss mulighet til å beskjære bildet i etterkant, men da går selvfølgelig mange pixler tapt. Så det å lære seg å se utsnitt gjennom søkeren er noe av det jeg jobber mest med.

Speilbildet av Anita og Kjartan i bilspeilet tror jeg var min venninne Heidis idé - og jeg måtte forsøke bildet i farger også. Heidis nydelige kjole med medhørende smykker skal jeg ikke lage til svart og hvitt!
6 kommentarer:

happy in pink sa...

åååååhhhh så mange nydelige bilder Gry!!! herlig kreativ bruk av bilspeilet:) og enig med at den flotte kjolefargen må holdes i farger...noen ganger gjør fargene hele bildet:)
jeg får ikke tatt noe særlig bilder for tiden...bare noen i farta bilder av sønnen...ja, de er jo viktige de, da;) men de blir kanskje ikke så kreative som jeg ønsker... men 2 uker til så er hverdagen tilbake;)))

take care min venn!!!

Tommy sa...

Øverste bildet her likte jeg veldig godt, så kreativ tenkt, og spennende utformet ... Bloggen din er for øvrig proppfull av flotte bilder som gjør meg glad, motivert og inspirert til selv å ta bedre bilder - TAKK FOR DET. Blir spennende å følge videre - legger meg til som følger ...

-hanne sa...

Snedig vinkel og spennende måte å ha motivet i fokus på :)
Takk for hyggelig kommentar hos meg. Neida, jeg har ikke brukt stativ, bare bassengkanten i veksthuset ;) Man tager hva man haver, vet du :)

Irene sa...

Enda flere herlige bilder fra bryllupet! Er enig at den blå kjolen fortjener å bli vist i farger! Jeg er heldig som "kjenner" så mange kreative sjeler, for da drypper det litt på meg også! Får kjempeinspirasjon!

Klem fra Drammen

Siw Aina sa...

Denne kjolen bare måtte få beholde fargene sine, helt enig!
Og så spennende utsnitt. Akkurat det er jeg dårlig på selv, så du må bare komme med mere inspirasjon altså ;)
Da har jeg noe å drive med når Noah sover. Her er detnemlig et vær som ikke gir meg lyst til å gå ut. Veeeeldig overskyet og regner det ikke, så er det overflod av knott og mygg *grrrrrr*

FruFly★Heidi sa...

Utrolig kult bilde i speilet! Helt enig, det er kjempegøy med ulike vinkler og utsnitt, motiv som er litt annerledes og blikk som ser noe litt nytt. Det er du knallflink til, Gry - og du blir mer og mer kreativ synes jeg. Nå skal vi på stranden, siste dagen her. Selv om vi koser oss veldig, blir det også litt godt å komme hjem. Når kommer du hjem da? Klem