torsdag 15. juli 2010

Back to business

Da er ferien over for denne gang. Iallefall for 14 dager - slutten av juli tar jeg frem kameraet igjen. Det blir vanskelig å være uten kameraet denne turen. Aner ikke hvor mange bilder jeg har tatt, men det ble mange. MANGE! Det er oppfriskende og oppløftende å lære nye ting. Møte andre som er like fotogærn som en selv. Kanskje enda mer også! Og få litt tilbakemeldinger på godt og vondt. Masse kan gjøres anderledes. Og bedre. Det gjelder bare å se det - og å få noen til å si det...

Så til vinteren blir det garantert en helg med vinterbilder på Venabu. Det er noe jeg synes er vanskelig - og hva er da bedre enn å ta en hyttehelg med masse fotografering sammmen med likesinnede??

Jeg avsluttet hele Gudbrandsdalsoppholdet med å ta konfirmasjonsbilder av datteren til min kusine. Ingeborg gjorde en flott jobb i tåkeheimen. Og tåken ga faktisk noe av det beste lyset jeg har sett til dags dato!!
9 kommentarer:

happy in pink sa...

hei vennen:)
godt med et livstegn igjen;) så da var det ut på havet igjen? syns disse 4 ukene gikk ekstremt fort!!!
men du har jo fått utnyttet tiden godt må jeg si;)
vakre konfirmasjonsbilder...minner meg på at jeg kanskje må sende ut takkekort snart...
ønsker deg en god jobbøkt:)
stor klem fra meg:)))

Anne sa...

Skal si!! ikke nok med at du har fix`et nydleige komfirmasjonbilder, men jammen ta virker det som om du har hatt et alle tiders kurs også.
Hodet fullt av lærdom og a-ha opplevelser sikkert. Og som du sier, ikke minst kjekt å dele slike slike dager sammen med folk som har samme interesse, uansett alder og kjønn det faktisk!! Håper en gang det kan bli et noe lignende kurs på meg også.

Noen husmorferie har det visstnok ikke vært, det programmet dere skulle gjennom da gitt, tar av meg hatten for den i grunn, men tiden flyr i godt lag.

Først akkurat NÅ! er det ferie her, juhu og halleluja. Fridag på fredag klaffet jo bare så godt denne uka. Kjenner jeg trenger det sårt nå, underlig hvordan det fungerer i hode det med ferie og fri :-)

Skrivende stund= kl snart 16, så mørkt at en har lys på inne, det regner og mannfolka står over grillen og sikler..., he he mat mat mat, godt vi har overbygd terasse for tempraturen er slett ikke værst sjø.

Torsdagsklem til deg snuppa.

-hanne sa...

Så kjempefine konf. bilder, da! Likte spesielt godt det nr. 2 i høyre rekke. utrolig fint lys og komposisjon :)

Anne sa...

Ingen macro ennå vettu, har bare beskjært bidet tatt med mitt 18-55 objektiv. Macrolinse er vel det neste som står på programmet ja, men allurat nå skal gryna gå til litt andre ting, det bir det blir :-)

Mette sa...

Veldig fine bilder og veldig pen jente!

Godt a hore fra deg - har savnet innleggene dine ;-) Ser selv at det er vanskelig a finne tid om sommeren til blogging...

Tone sa...

For noen flott konrirmasjonsbilder! Fantastiske! Og JA, lyset er jo perfekt!
Har lest de siste innleggene dine om fotokurset på fjellet... høres jo utrolig gøy ut! Dette må jeg se nærmere på ;) Noe slikt hadde vært midt i blinken for meg:)

happy in pink sa...

ja...texture;) kult å bruke på noen bilder av og til!
og skal si du fristet meg med fotokurs med vin og skravling natta lang:) du og du...det hadde vært fantastisk!!!!
jeg skal drømme om at jeg får det til;)
nå har det faktisk sluttet å regne, så da må vel verandadøra opp igjen...
so long my friend:)
klem...

Siw Aina sa...

Wow, så utrolig flotte konfirmasjons bilder. Skulle ønske jeg hadde ei slik hiva dame til å ta bilder av meg den gangen jeg ble konfirmert. Bildet der hun står ved treet ble jeg imidlertid umiddelbart forelsket i, helt utrolig lekkert.

Og jeg er selvsakt en tanke sjalu på deg når det kommer til det kurset, men det er kansje unødvendig å fortelle ;))

Turid sa...

Hei, du har tatt noen helt nydelige bilder. Alle er jo flotte og så spennende naturbilder. Nyttige tips du har. Og ser at det kan bli så flott om bildene er tatt litt på skrå, som den geita. Herlig.

Tror faktisk at vi har vært på samme fjell denne uka. Vi har hytte litt lenger nede i Østerdalen, men var på Venabygdsfjellet og badet i svømmebasseng. Mye mygg og knott på fjellet og litt skiftende vær;-)

Klem