søndag 1. august 2010

Den største redselen...

når man er 8 år er at vennene skal le av en. Og hva ler så vennene av, spør jeg. Alt og ingenting. Egentlig. Så da må jeg til med en mammas overbevisende argumenter om at man blir sterk av å være forskjellig. At alle har sine ting som skiller en ut. At det er det på innsiden som teller. Osv. Osv. Osv. Men jeg husker hvordan det var å være 8 år og ikke akkurat slik som alle de andre på alle ting. Håret for eksempel. Kortklipt og stritt var mitt. Ikke en 8-årings drøm. Heller ikke hårballer. Og hårballer har Turi nok av for tiden. Etter afrofletter fra Gran Canaria har håret ikke vært det sammen. 1/3 forsvant med flettene, og mye av det resterende var en del av hårballen. Som jeg overhodet ikke fikk løsnet opp. Så vi endte opp hos frisøren som måtte frem med saksen...

Neste gang går vi forbi flettersken i syden!
9 kommentarer:

Dagrun sa...

Dette innlegget skal jeg jammen vise til min 7-åring som sikler etter sånne fletter. Jeg har nektet, nettopp av grunnene du oppgir her...

Hun er nydelig uansett da, hårballer eller ikke hårballer.

Lykkeliten Studio sa...

Stakkar... det er ikkje lett i den alderen nei, men ho e jo så nydelig... at eg er sikker på at ho er like søt uansett hårsveis ;)

Ramme alvor sa...

Pukka-te it is, i pipkoppar..neste gong du fiskar i Modalen. Me bru rett att med dei beste fiskeplassane.. her spring grøne menn i skumringa... :)

Siw Aina sa...

Nommin, stakkar lita da!
Men vakker er hun uansett, hils henne å si det :)

Tone sa...

Huff og huff :( Ikke kjekt å miste håret sitt.... men håret vokser nå ut igjen selv om det er en liten trøst til en søt 8 åring:(
Men nydelig var hun uansett!

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Å, det er ikke greit når man er misfornøyd med seg selv - uansett grunn!
Men da bildet dukket opp her, så tenkte jeg: FOR EI NYDELIG JENTE! Du kan hilse henne å si at hun er flott, og JEG likte håret! ( det ser flott ut på bildet!! :))

Cino sa...

Wow, sier nå bare jeg. Hun er vannvittig nydelig den jenta di, og jeg synes hun ser ut som en liten hulder med det håret :). Hun kler alt, men jeg skjønner godt at det ikke er noe gøy å skille seg ut i den alderen.

Bente bm-foto sa...

Herrlighet-- det er jo akkurat slik det er- redd for å skille seg ut- redd for å ikke skille seg ut.. jeg prøver å huske hvordan jeg var som lita sjøl. Men jammen trur jeg mye må være fra pappan (for jeg husker ikke at det var slik.... he he eller evnen til å glemme) ... ja ja uansett så har du ei nydelig jente synes nå jeg.
At jeg er fornøy med 70-200 L 4,0 og IS er helt sikkert. Det er bare så utrolig lett!! går ann å bære med seg for ei som meg.. Tror faktisk jeg hadde brukt 2,8mm mindre da jeg synes det blir for tungt til mitt bruk. Bruker så å si aldri stativ..
Og nå er jeg spent på om det er mulig å skrive så langt svar.. he he.. god natt...

Mette sa...

Sa herlig bilde av ei go-vakker jente! Ja, man skal prove mye her i livet... ;-) NA vet hun i allefall hvordan DET var.

Kos dere i sommerdagen!

klem Mette