onsdag 11. august 2010

Vårlige følelser

Våren kom og gikk. Sommeren kom - og er på vei bort. Men når jeg kikker på ungene som har funnet frem krittene, kastet skoene og storkoser seg på asfalten - da får jeg slike gode, vårlige følelser!

...men hvem har i grunnen sagt at kritt-tegninger er en vår-aktivitet???

7 kommentarer:

FruFly★Heidi sa...

Fine bilder med nyyydelig lys og redigering!:) Håper dere har det bra, når skal du på jobb igjen? Klem

-hanne sa...

En flott serie! Tegne på asfalt kan man jo gjøre til snøen kommer ;)

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Det har vel ikke vært den varmeste sommeren, nei. Men godt at ungene nyter de dagene som er med sol.
Flotte bilder, som vanlig!!
Klem!

Siw Aina sa...

Ser meg ut som at sommeren kom du *knegg*

Krittegninger på asfalt er noe som virkelig assosieres med sommer og sol for min del, men det er velingenting i veien for å drive med det resten av året heller. Som alltid serverer du de vakreste bilder :))

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Herlig med krittegning i gatene! Ongene gjør det her også, helt til de kom på å skrape dem opp, og blande med vann slik at de fikk kritt-suppe....Ikke flere kritt på oss....
Fine bilder, så kjekt å forevige noe hverdagslig og naturlig! :)

Du spurt etter lys/reflektorer osv på bloggen min, jeg skrev en kommentar til deg, på et innlegg, husker ikke hvilket. Men det er ikke leng siden! :) Check it out!
Og ja, neste gang blir du med på kurs!! ;) Håper det går bra med fotograferingen din, og at du tar betalt for det flotte bildene du produserer for folk! :)

Anne sa...

Du er superflink, Utsnitt som bare er så bra Gry!

Norge, 11 mnd med vinter og 2 med dårlig vinterføre det sies det..., vel vi er vel ikke helt der da, men skal si ALT blir liskom så mye enklere og bedre når værgudene spiller på vår side. Hadde vi bare hatt noen mnd til i vente du, men desverre, kveldene har blitt utrolig mye mørkere og det er vått i gresset hver morgen her.

I går faktisk satt jeg da ute til kl 23, og det er jo ikke værst vel. Gått i shorts nesten 4 uker jeg for min del, men nå da synger nok den ferien på siste vers ja. Gi meg nå 4 til sier jeg, he he hadde aldri hatt problemer med å fylle dagene nei.

Takker også for mal ja, de posene var lekre da, og kanskje skal en slenge ut en til hver og en til jul.

Anneklem en torsdag.

Irene sa...

Vårfølelse ... eller følelse over at det snart er skolestart? Fine utsnitt, dette har du et godt øye for!

Grimstad nå ... har spist sushi og en pose "sur sild" til dessert. Godt å slækken på hotellrommet etter mange timer på biken i dag. Rumpa begynner å få nok! Ser frem til å komme hjem med fangsten, men det blir ikke før på lørdag.
Klem fra Irene