mandag 2. august 2010

Vil Vite

Nyskjerrighet er en fin egenskap. Og underholdningssteder som trigger nyskjerrigheten er enda bedre. Spesielt på en regntung søndag der alternativene er å ha en sløv innedag.

At ikke forklaringene er like interessante får vi ta igjen om et år eller tre. Foreløbig så holder det at nyskjerrigheten har underholdningsverdi. Og ikke læringsverdi. Men Vil Vite-senteret dekker begge deler. For både store og små.

6 kommentarer:

Espen Dreyer sa...

Det er sant som du sier, nyskjerrighet er en fin egenskap. Liker motivene i alle bildene godt, men det øverste er favoritten grunnet de spreke fargene ;)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Herlige bilder! Ser så gøy ut, det er et vitensenter her i området også, men foreløpig ubesøkt av oss. Men må nok ta en tur, det ser veldig kjekt ut! Herlig med det skjelettet som sykler.... LOL

Espen Dreyer sa...

Tusentakk for meget hyggelige kommentarer på bloggen :)

Angående webdesign, så tar jeg ikke oppdrag. Men jeg har derimot en kamerat som gjør det, og han er ekstremt dyktig!

Siden min er et samarbeid mellom han og meg, der jeg designet, og han satte sammen og kodet siden.

Han heter August Skare og kan finnes på http://augustskare.net/

Der kan du også se noen av de andre sidene han har laget. Anbefales!

Og forresten, prisene er meget gode. Bare å ta kontakt med kan, så gir han deg et godt tilbud ;)

FruFly★Heidi sa...

Har ikke vært der, men hører at det er gøy! Det ser sånn ut! Håper dere ellers har fine dager? Her har det gått i ett i det siste, fra ferie til ferie og bursdag til bursdag:) Klem

happy in pink sa...

ja dette så spennende ut!!! litt som Universeum i Gøteborg?? skulle gjerne hatt noe sånt i nærheten, men spørs vel om jeg hadde fått med meg yngstemann;)

gikk greit på sfo i dag, ja bortsett fra taxituren hjem...den er som regel problematisk;) og stressnivået hans har vært høyt i ettermiddag og kveld, blir nok sånn en stund, veldig typisk når skolen begynner igjen på høsten...men vi fikk oss en fin tur på elkjøp rett før de stengte, det var godt for oss begge to;)

i morgen er det kakebakedag:) da blir storebror så glad, ja, jeg også;))) eeeelsker kaker;)

håper du storkoser deg i hjemmeperioden din...mange fine bilder blir det ihvertfall:)

masse klemmer fra oss;)

Berit sa...

så stilig!! Det øverste bildet var kanonfint - og det nederste hadde en tøff vinkel! :)
Det var en god søndagsaktivitet! Trooor at de har noe tilsvarende i Sandnes, så kanskje jeg kan lokke med meg Heidi og ungene på det en gang jeg er hjemme i Tananger :) Godt tips, var det i alle fall! :)

eller... nå kom jeg på noe ENNÅ lurere; pappaene kan ta med ungene på noe sånt når vi er på WORKSHOP!!!! jmf. kommentar på heidis blogg i dag)