tirsdag 15. juni 2010

Sommerfest

Nope. Jeg er ikke kommet hjem enda. Fortsatt er det 17 timer igjen på jobb - riktignok uten kveldsarbeid. Og fortsatt så er det et hav som skiller meg fra de jeg er aller mest glad i her i livet. Streikeskyen truer i det fjerne - vi vet ikke hvor helikopterne går fra eller til. Eller om de i det hele tatt går. Og torsdagsmorgen truer lockout og storstreik. Og i så fall er det mye arbeid som må ordnes.

Men nå vil jeg hjem. 14 dager hjemmefra er nok. Mer enn nok. Selv om jeg har en av verdens beste jobber så er jobben min hjemme mye, mye bedre.

Da er det godt å dukke ned i arkivet for å minnes igjen. Ikke så altfor lenge siden - men det føles ut som måneder og år. Bursdagsfest for Turi. 8 år i strålende solskinn. Min egen lille solstråle!

Milde himmel, hvor jeg savner dem!5 kommentarer:

happy in pink sa...

å Gry!!! jeg krysser alt jeg har for at du kommer deg hjem til torsdag!!! til de du savner så intenst...
klem...

Mine Blomster sa...

Kjære deg... Du må bare komme hjem. Føler sååå med deg. Jeg syntes du er så utrolig flink, som reiser bort i 14 dager for så å komme deg hjem til dine. Jeg beundrer deg så! Jeg kjenner savnet ditt når du skriver, og det gjør noe med meg. Så se å kom deg hjem nå til dine !!!!! ;O)

I morgen er jeg så heldig at jeg skal få møte Tara!!!!! ;O))))) Jeg gleder meg!!!

Ønsker deg en fin helg... For nå kommer det fine været!!
Klem

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Håper inderlig streiken ikke setter inn for fullt, men at du får kommet deg hjem igjen! :) Flotte bilder, hva har du gjort for å få revet kant på dem?? Det var veldig tøft!
Alt godt til deg!

Mette sa...

Skjonner godt savnet ditt. Du er virkelig toff. Vi ma hape med alt vi har at du kommer deg hjem.

Er ogsa egoistisk nok til a glede meg til a se mere av dine bilder!

ha en fin siste vakt for hjemturen!
klem mette

Irene sa...

Krysser fingrene for at du kommer hjem som planlagt! Skjønner godt at 14 dager er lenge å være borte av gangen når det er noen hjemme som du savner!

Har tittet nedover, og du og du, så flotte bilder du har tatt. Jeg har ikke klart å følge med like godt over alt, har hatt mye på tapetet. Spesielt bildene av Line er utrolig bra utført!

Klem fra Irene