torsdag 17. juni 2010

Savn

"I love Thee"
'tis all that I can say:
It is my vision in the night,
My dreaming in the day.


Helikopteret kansellert på grunn av tåke. Morgendagens flighter sannsynligvis kansellert på grunn av streik. Helgens flighter? Det går normalt ikke flighter i helgen. Og iallefall ikke i tåke og streik...

Godt jeg vet at de venter på meg hjemme...*snufs*

10 kommentarer:

Sagt Med Hjertet sa...

Huff og huff, nå føler jeg virkelig med deg. Å savne sine barn er som om hjertet fysisk lider. Jeg sender varme tanker og håper det ordner seg fort.

Alt godt fra Eirin

Mine Blomster sa...

åååååå jeg føler sååå med deg. Men tenker fortsatt positivt på, at du kommer deg hjem..*hmmm*
Varm hilsen fra meg

FruFly★Heidi sa...

Ååånei og nei.. Har tenkt sånn på deg i dag og krysset fingrene for at tåken skulle lette. Skjønner så godt at du savner og lengter nå! Håper dustestreiken er over snart (hørte partene skulle snakkes i morgen kl.10). Krysser ennå! God klem

Kine sa...

Å nei, skikkelig dårlig gjort! Varm klem til deg:) Godt du har flotte bilder å se på. Kjempefint bilde av de herlige barna dine..

*ekstra kooos*

Mette sa...

Nei, det var ikke moro. Varme hilsner over havet til deg. Fingrene krysset for at de "kloke" herrer finner frem til en losning.

happy in pink sa...

det var trist å høre Gry...jeg var så sikker på at det skulle ordne seg:( et nydelige bilde du har å trøste deg med!!! nå håper jeg noen snart ordner opp i dette, så du får kommet deg hjem dit du SKAL være:) krysser fremdeles alt jeg har;)
vet det ikke hjelper, men sender deg en stor trøsteklem allikavel...

Lykkeliten Studio sa...

Ååå så kjedelig!! Ingenting som er verre enn å ikkje få være sammen med sine kjære... Håper det ordner seg fort som fy!! klem frå mej :)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

nei, å nei, jeg synes synd på deg nå, det må jeg innrømme! Håper det gir seg både med tåke og streik snart!! Du skal jo snart til Spania og, og jeg tar av gårde til London på mandag. DE SKAL BARE PRØØØØVE SEG Å STREIKE!!

Anne sa...

Å som jeg håper for deg...
...på den yderste nøgne ø... :-)

Veldig til uvær her også, blåser på tvers og regner på langs. Venter på en jeg også som har forbannet en flyplass i Brønnøysund!! men på landjorda igjen nå, og snart hjem til mor sjøl :-))))

Varm mat i ovnen og tente lys, håper du er der snart jeg jenta, skal krysse fingre for deg!!

Anneklem

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Oj...Så leit. Håper tåka letter, streiken avblåses og at det går en flight til tross for at det er helg!!

Klem!