tirsdag 22. juni 2010

Da kom han!

Martin. Line og Lars' lille sønn. Som overrasket alle. Barn nr. 4 - gutt nr. 3. For Line. Lars' første sønn. Og for en etterlengtet sønn!!

Jeg fikk endelig fotografert en liten baby som sov! Og jeg bare sier; dette ga mersmak! Så nå må jeg på let etter flere gravide og/eller nyfødte! Den herlige lukten. De nydelige lydene. Jepp - jeg skulle ønske jeg våget å få flere små selv...

Men nå skal jeg nyte Martin fremover istedet! :-)
13 kommentarer:

FruFly★Heidi sa...

Så nydelige bilder!!!*sukk* Sovende babyer er myyye lettere å ta bilder av ja, bare synd den perioden er såpass kort. Koser du deg hjemme?:) Når var det dere reiste igjen? Klem H

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Dette var virkelig nydelige bilder, gry! De er så vakre disse små nyfødtlingene altså...og de har verdens herligste knuffe og knirkelyder...Men i motsetning til deg så kjenner jeg at jeg er feridg med reproduseringen. Jeg får min dose med baby gjennom fotografering:-) Heldige er vi som kan drive med dette:-)

Anne sa...

Snakker du om en perfekt lite skapning :-) og du min ven har fanget den helt perfekt i linsa!!

Berit sa...

nydelig, nyyydelig! Bildet med lua må være noe av det absolutt fineste jeg noengang har sett av babybilder!! Dette kunne du! :))

.. og så var det jo en utrolg skjønn gutt, da :)

Siw Aina sa...

Mmmmm, nydelige bilder Gry :))
Men kjenner jeg blir litt gretten. Du skjønner, min søte lille baby Noah har hatt besøk av Drea to dager nå. Hun sitter der så tålmodig i time etter time for å vente på at han skal sovne... Gjør han det??? NOPE, ikke godt nok i allefall.
Så jeg har en kjempe fin liten gutt her, som nekter å la seg forevige slik som mamman vil *suuutre og sukk*

Men det er vel ikke annet å gjøre enn å le av elendigheten *knegg*

Irene sa...

SUKK! Jeg blir helt matt av så flotte bilder! Og så liten og vakker gutt! Jeg må nok også nøye meg med å se på andres, inntil det dukker opp noen "bestebarn" ... og så bildene dine da Gry! Klem

Mette sa...

Fantastisk! Blir rent verpesjuk nar jeg ser en slik liten engel! Ja, den tiden gar altfor fort. Sa koselig at du har fatt tatt bildet av ham.

ha en fin sommerdag!

klem Mette

heges sa...

Kjempeflotte bilder!! Ser ut som han har sovet godt ja, og du har fått prøvd ut mange forskjellige løsninger.. Litt misunnelig nå ;)

-hanne sa...

Flotte babybilder! Det er ikke mange ukene siden jeg fikk prøve meg på babyfotografering selv og det er jammen mere krevende enn man skulle tro når man ser de søte små... ;)
-men du har klart det med glans du! (også gir det mersmak... -å fotogrfere altså ;) )

Anonym sa...

det finnes ikke noe vakrere enn en nyfødt barn :) nydelige bilder !!

har sett navnet ditt rundt om men aldri besøkt din blogg før.. må kikke litt mer her inne.. ha en deilig dag:)

Gry sa...

Du godeste! Så utrolig skjønn!

Sagt Med Hjertet sa...

For noen utrolig flotte bilder. Du er virkelig blitt en mesterfotograf! ;-) Stå på!

Alt godt fra Eirin

Rune (Bildebloggen) sa...

Grattis til dem, og for noen nydelige bilder du har tatt av han :)