søndag 20. juni 2010

Hjemme igjen!

Til slutt! 54 t etter at jeg egentlig skulle. Tåke. Streik. Tåke. Vind. Det var så vidt det gikk - høststormene hadde satt inn. 55 knop vind. 5-6 ms bølgehøyde - aldeles ikke slik det skal være i juni. Og til slutt landing i Stavanger! Nå skjønner jeg hvor heldig jeg er som har utreise Bergen - kun 20 min taxitur unna!

Men jeg kom hjem. Og fikk så mye koser og nusser og klemmer som jeg bare kunne drømme om! Herlig! Akkurat slik jeg ønsket - og visste! - det ville bli. En gutt som henger rundt halsen. En jente som stryker meg på armen. En mann som forsøker å stjele et kyss innimellom alle armene og beina som omslutter meg.

Til slutt kommer kameraet frem. 16 dager uten å røre utløserknappen. Gir abstinenser det og! Så søndagen er brukt til fotografering. Når jeg egentlig skulle ha vasket klær og ordnet alt til sydenturen. Shit au - det er fortsatt noen lyse sommernetter før onsdag. Nå nyter jeg familien og 7D'n!I kveld ble det Turi. I morgen blir det Tord. Likt skal være likt. Men det er nå engang slik at fotogenene ligger lengre fremme hos min datter enn hos min sønn...

10 kommentarer:

Anne sa...

Endelig!!! du vet en følgerhverandre tett her i bloggverden, føler med både i oppoverbakke og nedoverbakke, glad er vi alle nå for at du kom hjem til hjemmets lune hi :-)

Har krøpet i hi jeg også, for været, ja det minner nå mer om september enn juni desvere. Kjenner faktisk det tærer litt jeg nå, selv om jeg slett ikke er den hengekjærringa som klager ustanselig. Bare så vidt gradestokken ligger over 10 grader jo... skitt!! heldgvis ikke ferie på noen uker, og takk for den i alle fall, ferie nå og en hadde vel blitt innlagt om en ikke hadde planer...

Fin mandag til deg Gry, og bildene dine..., sukk, den som hadde væært så god og hadde hatt så villige barn til å stille opp...

Anneklem

Irene sa...

Ja endelig kom du hjem til dine ... krysset fingrene for at du skulle slippe store forsinkelser, men det hjalp visst ikke denne gangen! Lover å prøve hardere neste gang :o)
Nydelig bilder av veslejenta di! Knips i vei, mellom klesvask og ferieforberedelser! Det blir ei råd med alt! Mandagsklem fra Irene

NL sa...

velkommen hjem Gry! vil tro det ble ett deilig gjensyn med familien etter litt for mange dager på jobb.

Vakre bilder og en naturlig og vakker modell datter. Keep up the good work sweetie!

Gleder meg til å se guttebildene og ;)

FruFly★Heidi sa...

Åh, så fantastisk nydelige bilder!! Hun er utrolig skjønn den jenten din altså!!! Og veldig, veldig godt å høre at du er hjemme i familiens lune favn!:) Klem H

happy in pink sa...

takk og pris!!! tenkte så på deg der du satt midt ute på havet og lengtet!!! NYDELIGE Turi:))) for noen vakre brune øyne hun har...ser ut som hun trives foran kamera også:)
hvor skal dere på ferie, da??? (nysgjerrig vettu;)) syden??? eller kanskje sørlandet??;)))
nå kommer straks Mikael hjem fra støttekontakten...så da stikker vi til Lillesand en tur...det var visst en Kiwi-butikk der han ikke hadde vært før;) begynner å bli rimelig lei av matbutikker nå...men vi koser oss på kjøreturen...da hender det han vil prate litt;)
gleder meg til å se bildene av go'gutten din...
klem fra sør:)))

-hanne sa...

Så fint du kom deg vel hjem, om enn noe forsinket..
Supre bilder av ei flott jente! likte nr. 2 og 5 spesielt godt :)
Kos deg med familien!

Bente bm-foto sa...

Velkommen heim at- og nydelige bilder- jenta di er jo så pen at jeg skjønner at det er gøy å ta bilder av henne.

Tone sa...

Så utrolig flott disse bildene var! Nr 2,3 og 5 var et fantastisk flott og dust lys over. En skjønn datter du har, og jammen er hun fotogen!
Forresten, utstillingen.... Gikk veldig bra! Fikk utrolig flotte tilbakemeldinger, og fikk jammen solgt noen bilder også;)

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Så godt du endelig kom deg hjem!!

Og sånn en nydelig jente du har - så har hun en mor som tar nydelige bilder av henne også!!!

Klem!

Turid sa...

Åå så bra at du endelig kom deg hjem igjen. Høres herlig ut med en slik varm velkomst.

Vakre bilder, helt magisk. Sommer. Ønsker deg noen gode dager og uker framover. Klem