fredag 7. mai 2010

7. mai - Fargetur til Mikkelsvann

Nest siste av en rekke med stadig vanskeligere turer i barnehagen. Denne gangen var jeg så heldig at jeg fikk bli med. Til Mikkelsvann - og med 11 spreke 5-6 åringer. Neste gang blir det ilddåpen med topptur på Lyshornet...

Takk for at jeg fikk være med!


4 kommentarer:

Lykkeliten Studio sa...

Så kjekt å få vere med barnehagen på tur!! :) Neste veke skal eg på barnehagefotografering i bhg til Tuva vår, gleder meg til mange kjekke øyeblikk sammen med barna! :)
Ønsker deg og dine ein flott lørdag! cecilie ;)
p.s. svar på mailen din kommer.... :)

Anne sa...

Heldige du som får på tur!! og heldig er de som får nyte ditt selskap. Overbevist om at du er det rette menneske til slike oppgaver, og sikkert en ekstra stjerne du får av de barnehageansatte. NYT det Gry, for den dagen kommer da det ikke er like kjekt at moder`n henger på slep, he he, snakker av erfaring sjø, for har vært der sjøl!!

Fortsatt kaldt i trøndelag, men jeg farter da rundt litt allikevel. Håper bare snart å få lagt bort de vantene en gang for alle denne sesongen.

Lørdagspizza her i dag, men gidder bare ikke glo på de kassa som kalles tv, så lite interesant en del av det at jeg tenkte jeg heller skulle besøke den noen koselige minutter her.

Opptatt av dine søte små du nå når det er så lenge siden sist, rett det jenta min, kos deg stort.

Hulderklem fra Annekjærringa

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så kjekt å få delta slik sammen med ongene! :)
Jeg har begynt å bruke templates'ene dine, de "kommer snart på en blogg nær deg...."

PS, har sendt deg en laaaaang mail ang spm! :)

Siw Aina sa...

Juhu, heldiggrisen som får henge med på tur :)
Her blir de flaue om jeg velger å se på at de trener fremfor å kjøre hjem mellom henting og bringing *snurt*

Yusen takk for flotte templates, de skal gjemmes til Noah kommer, har nemlig en misstanke om at de virkelig kommer til sin rett der, og jeg får laga album og blogget samtidig, GENIALT!