lørdag 22. mai 2010

21. mai - en hemmelig som bare vi vet

og det var nemlig at vi hadde ekstra sjokolade i sekken! En topptur til Lysehornet som er 405 moh krever nemlig litt ekstra bensin i en liten kropp, og mamma visste veldig godt hva som er den aller aller beste fuel: Kvikklunch!

Og som Tord sa - vi hadde jo ikke sjokolade nok til alle de 11 ungene og 6 voksne som var med, og da var det bedre at vi to hadde vår egen hemmelighet! Og for to små trøtte føtter som gikk aller, aller sist på en bratt nedoversti helt på slutten av dagen kom hemmeligheten veldig godt med!


Den hjalp forresten godt på en passe sliten mamma også... :-)


8 kommentarer:

Mette sa...

DET var smart... ;-) Sa hyggelig med tur og godt a ha noe a se frem til!

Ha en fin helg!

FruFly★Heidi sa...

Hihi...luddig!:) Og herlige bilde! Er det ikke deilig å ta bilder ute om dagen? Sollyset er utfordrende, men helt nydelig å bruke! Drømmer mer en noensinne om å ha et 'utestudio' om sommeren og innestudie om vinteren. Dt er så mange fine 'locations' rundt om. De siste dagene har vi vært på Gamlehaugen og i Langeskogen, nå står Fantoft på listen neste gang!:)

Heidi Merethe Klingsheim sa...

Så herlig bilde! Passet så utrolig godt til teksten! Bra å ha slike hemmeligheter på turer! Det hjelper på! :) Det er jo ingen spøk når bakkene føles for lange for små barneføtter! :)
God pinse!

Anne sa...

Å så søtt :-) smiler nesten ryndt her jeg sitter, og for å hviske dere begge en hemmelighet i øret..., men just ikke fortell den vidre nei.... lov dyrt og hellig..., for den Kvikklunchèn med havsalt!!!!??? forsøkt den dere to??? ohoi, min favoritt for tia sjø, slukes..., bare helt enorm falktisk, og denne dama er kresen :-)

Håper dere har gode pinsedager Gry, kos og tid meg familien.
Rolig her å, været bestemmer det meste, ja, også jeg da :-)) he he

Anneklem

Rikke@scandinavianchic.com sa...

Så hyggelig at du var med gi ELLE Interiør giveawayen vår på Scandinavian Chic:)
Følg oss videre!!
Rikke

Dagny @ Scandinavian Chic sa...

Herlig bilde!!

klem dagny

Ellen sa...

Endelig forstod jeg hvordan jeg kan kommentere her ;O))

Litt "treig" hehe.......

Nydelige bilder min venn

Stemningsfulle og vakre.

Turid sa...

Å så herlig å ha en slik flott hemmelighet i sammen. Klem